VÅRE PARTNERE INNEN FINANSIERING

SG Finans logo

VI FINANSIERER DITT KONTORUTSTYR

Er det på tide med nytt kontorutstyr? Ved å benytte deg av en leieavtale fra SG Finans får du tilgang på tidsriktig og effektivt utstyr uten at det går ut over likviditeten. I tillegg kan du oppnå raskere skattemessig utgiftsføring og mindre krav til tilleggssikkerhet. SG Finans tilbyr en enkel, forutsigbar og individuell totalløsning. Fordeler med leie fra SG Finans:

  • Fleksibilitet
  • Full bruksrett til utstyret
  • Økt handlefrihet

SG Finans er spesialist på finansiering av utstyr til din næring, noe som betyr trygghet for deg.
Les mer på sgfinans.no

OM SG FINANS AS:

SG Finans AS er Norges ledende finansierings­ selskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under vare­ merkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. Selskapet inngår i franske Societe Generale Group, som er et av Europas største finanskonsern.

SG Finans har en sterk lokal forankring med 50 års historie og 22 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret for virksomheten i Skandinavia er på Lysaker. Selskapet har en forvaltningskapital på rundt 30 milliarder NOK og 360 dyktige medarbeidere, som alle arbeider for å gi våre kunder og samarbeidspartnere gode løsninger for deres virksomhet.