Aktuelt / Inventum Finnmark, vårt nye og nordligste medlem

Inventum Finnmark, vårt nye og nordligste medlem

Skrevet av: Inventum

Publisert: 11.12.20 - Sist oppdatert: 11.12.20

Vi er stolte over å ha fått et nytt medlem som i tillegg er vårt nordligste medlem! Inventum Finnmark er et nyoppstartet firma i Tana som leverer produkter og tjenester for bedrifter — «Alt til kontoret».

Vi har tatt en prat med daglig leder, Daniel Hansen.

Du har tidligere drevet kontoret i Tana i Finnmark som en avdeling under Tromsø, men står nå på egne ben. Hva fikk deg til å ta dette steget?

– Dette steget lå nok i kulissene allerede da Inventum Tromsø gikk med på å åpne underavdeling i Finnmark. Det er viktig med lokale eiere med tilhørighet i Tana og dette fikk vi til i samarbeid med Inventum Tromsø.

Vi har en logistikksjef, relasjonsbygger, daglig leder og montør/tekniker og per nå har undertegnede tiltredd inn i alle stillingene. Vi håper at vi får på plass flere folk så raskt som mulig!

Har du spennende case eller noe i pipeline som du kan dele med oss?

– For meg så er alle vår nåværende kunder og mulige ordrer spennende. Det er viktig for meg å se alle våre kunder, både store og små.

Hvilke tips har du for dine kunder og har du noen favorittprodukter?

– Mitt tips er å tenke på kontoret sitt som sitt «andre hjem», noe det er for de fleste. Viktig å tenke på ergonomi for helsen og litt «luksusordninger» som kaffe, da man er på jobb 1/3 av dagen. Alle produkter som gjør dagen lettere for mine kunder er mine favorittprodukter.

Hva driver deg? 

– Jeg elsker å skape relasjoner med mennesker. Treffer nye mennesker på daglig basis er spennende og jeg er glad for at jeg jobber i et firma som kan kan levere produkter og tjeneste som gjør dagen enklere og bedre for bedrifter!

Vi er stolte av å starte opp i Tana i Finnmark som er hjemplassen. Jeg mener det kan være sunt med konkurranse i dette markedet.

 

Følg gjerne Inventum Finnmark på Facebook og ta en titt på deres hjemmeside for å se hva Daniel leverer!

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Forside Farger Kopi

Inventumkatalogen 2020/2021

Se katalogen vår her! Inventum Katalogen består av ...
Artikler

Til våre samarbeidspartnere

Verden er i en krevende situasjon, og det ...
Hjemmekontor fra Osnes

Alt til hjemmekontoret

I disse dager er det stadig flere som ...
Notatblokk Kopi

Skriver du for hånd? Det er god hjernetrim!

Godt inne i den digitale tidsalder har håndskriftens ...